Sightseeingrun Veendam dit jaar georganiseerd door Kiwanis

Foto: Communicatie Veendam

VEENDAM – De sightseeing run wordt dit jaar voor de zesde keer gehouden en voor het eerst georganiseerd door de Kiwanis. Deze serviceclub zet zich in voor het welzijn van kinderen. Samen met alle sponsors en deelnemers doneren we de volledige opbrengst aan stichting Humanitas ten behoeve van de kindervakantieweken.

“We zijn blij en trots u mee te kunnen delen dat de Rabobank zich als hoofdsponsor heeft verbonden aan dit mooie evenement. De Rabobank steunt de sightseeingrun omdat ze als bank in willen zetten op vitaliteit en tevens betrokken willen zijn bij de lokale bevolking. Beide elementen komen terug in deze run!”, aldus Kiwanis.

De run zal dan ook verder gaan onder de naam: Rabobank Sightseeingrun Veendam en vindt plaats op zaterdag 29 juni 2019.

Naast een financiële bijdrage zal de Rabobank ook aanwezig zijn op het Museumplein om de aanwezige kinderen op een leuke manier wegwijs te maken in het omgaan met (zak)geld door middel van de Rabo PinPin app.

Heeft u zich nog niet aangemeld, doet u dat alsnog. Inschrijving is mogelijk via onze website: https://www.sightseeingrunveendam.nl/. Voor iedere deelnemer is er een mooie herinnering.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.