Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Aschendorf

Tot nu toe onbekende personen zijn tussen eind mei en zaterdagochtend binnengedrongen bij een schuur aan de Emdener Straße. Zij gingen er vandoor met een westernzadel en een zadelkussen ter waarde van 450 euro.

Haren

Vannacht is ingebroken bij een verkoophuisje voor ijs bij het vrijetijdspark Dankern. De dieven braken eerst de luiken open en doorzochten de kiosk. Het is niet bekend wat er is gestolen.

Rhede

Gistermorgen is een bestuurster van een e bike hard ten val gekomen, doordat een hond plotseling vlak voor haar langs de weg overstak. Het ongeval gebeurde op de Neurheder Straße. De vrouw is met zware verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De politie is op zoek naar de eigenaar van het hondje. Het betrof een kleine witte terriër.

Aschendorf (ots)

Haren (ots)

Rhede (ots)

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.