Stichting Kolderdiesel organiseert gezellig Oldtimer weekend

EMMER-COMPASCUUM – Dit weekend was in Emmer-Compascuum (Foxel) een oldtimer treffen.

Om de twee jaar wordt in Emmer-Compascuum door Stichting Kolderdiesel een oldtimer treffen georganiseerd, een prachtig evenement met veel ruimte om alles te stallen. Vandaag waren er trekkerslep demonstratie’s met old timer tractoren. De kinderen mochten met een trekker en wagons er achter een rondje over het terrein maken en zich amuseren op de kinderspeelplaats in de vorm van een eiland.  Er waren stands met allerlei gereedschappen,  mini trekkers en alles wat er  bij zo’n evenement hoort.

Ondanks de warmte waren er  veel mensen op de been. Het was een geslaagd evenement.

Foto’s: Jans Velthuis

Klik HIER voor meer foto’s

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.