Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland (Update)

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Heede

Op de A31 ter hoogte van Heede vond gisteravond rond half zes een ongeval plaats. Hierbij waren drie voertuigen betrokken. Het ongeluk gebeurde toen een 64 jarige man bij het wisselen van de rijstrook de VW Passat van een 30 jarige man uit Nordhorn over het hoofd zag. Bij de daaropvolgende aanrijding botste de VW Passat ook tegen een andere weggebruiker.

De totale schade bedraagt 37.000 euro. Er raakte niemand gewond.

Dersum

Vanaf een bouwplaats aan de Nordstraße in Dersum is zondagavond een tank met 1000 liter brandstof gestolen. Mogelijk werd hierbij gebruik gemaakt van een heftruck die op het terrein stond. De schade bedraagt 2.000 euro.

Haren

Zondagnacht zijn vanaf een bouwplaats aan de Segberg in Haren diverse spullen gestolen. De dieven kwamen het terrein op door de omheining open te breken. Gestolen werd een kabelhaspel, een aanhanger en diverse werktuigen. De totale waarde van de gestolen spullen is 25.000 euro.

Dörpen

Vanmorgen is om negen uur een 78 jarige vrouw tegen een woning gereden. De automobiliste vergiste zich tijdens het verlaten van een parkeerplaats in de rem- en gaspedaal.

De automobiliste raakte lichtgewond. Ze werd ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Haar auto kan als verloren worden beschouwd. De muur van de woning is ontzet. In het huis is schade ontstaan aan de verwarming. De totale schade wordt op meerdere tienduizenden euro’s geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.