Onderzoek naar reeks plofkraken in Opsporing Verzocht

Foto: politie

TER APEL, COEVORDEN, AMSTERDAM, OOSTERBEEK, ENSCHEDE BREE (B) – Het televisieprogramma Opsporing Verzocht besteedt op dinsdagavond 2 juli uitgebreid aandacht aan een reeks plofkraken op pinautomaten in Nederland en België.

Hierbij worden o.a. bewakingsbeelden van één van de verdachten getoond. Deze man, met zeer opvallende ogen, maakt onderdeel uit van een groep die in wisselende samenstelling plofkraken op pinautomaten pleegt. Hierbij maakt de groep gebruik van snelle (gestolen) auto’s en zware explosieven. Daarnaast wordt één van de plofkraken gereconstrueerd.

De uitzending begint vanavond om 20.35 uur op NPO1 en zal morgen om 12.00 uur worden herhaald op NPO2.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.