Tijdelijke snelheidsbeperking Onstwedderweg

GEMEENTE PEKELA – Provincie Groningen en gemeente Pekela stellen een tijdelijke snelheidsbeperking in op de Onstwedderweg in Pekela.

Afgelopen week is de snelheidsbeperking van 30 km/u ingegaan op de Onstwedderweg vanaf de brug tot de Ommelanderweg. Ook is dit gedeelte verboden voor vrachtverkeer. Deze maatregel is ingesteld vanwege klachten van aanwonenden. De provincie en gemeente hopen met deze maatregelen de overlast voor omwonenden te beperken. 

De overlast is een gevolg van de wegwerkzaamheden aan de provinciale weg N366. De klachten over hardrijders zijn doorgegeven aan de politie en Veilig Verkeer Nederland met het verzoek om het verkeer op deze plek te controleren. De maatregelen blijven van kracht tot de werkzaamheden gereed zijn.

Bron N366 Veilig

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.