Brandweer blust bermbrand en schuurtje

Foto: Catharina Glazenburg

WINSCHOTEN, NIEUWE PEKELA – Vanmiddag heeft de brandweer een berm en een schuurtje geblust.

De brandweer van Winschoten werd om twintig over drie gealarmeerd voor een brand in een schuurtje aan de Vosseweg in Winschoten. Bij de brand kwam veel rook vrij. De brandweer heeft de omgeving rond het schuurtje nat gehouden om overslag te voorkomen. Over de oorzaak van de brand is niets bekend.

Brandweer Veendam en Nieuwe Pekela blusten rond vijf uur een bermbrand aan de Eendrachtsweg in Nieuwe Pekela. In eerste instantie leek de brand snel onder controle, maar rond zeven uur moest de brandweer van Nieuwe Pekela nogmaals die kant op om de boel na te blussen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.