Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Rhede

Bij een ongeval op de K155 tussen Heede en Rhede zijn gisteravond twee gewonden gevallen. Rond 19.20 uur kwam de 23 jarige bestuurder van een BMW door onbekende oorzaak in de berm terecht. Via een graanveld belandde hij in een bosje en schampte daar meerdere bomen. De auto kwam op de zijkant tot stilstand.

De bestuurder raakte daarbij zwaargewond. Een eveneens 23 jarige vrouw die bij hem in de auto zat liep lichtere verwondingen op.

Haren

Tussen maandagavond en dinsdagmiddag is ingebroken bij een schuur naast een boerderij aan de Segberg in Haren. De daders kwamen de schuur binnen door de roldeur open te breken. Zij gingen er vandoor met diverse kostbare werktuigen. Het bedrag van de totale schade is onbekend.

Dörpen

Vanmorgen ontstond op de B70 ter hoogte van Dörpen een zeer gevaarlijke verkeerssituatie. Een bestuurder van een zilverkleurige Ford Galaxy wou bij de Nordlandallee links afslaan. Hij moest wachten op een lange rij auto’s. Precies op het moment dat hij wou afslaan haalde de bestuurder van een zwarte Audi een aantal auto’s in. Vlak voor de zilverkleurige Ford voegde hij weer in. De politie is op zoek naar de bestuurder van de Audi. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie Papenburg.

Aschendorf

Dinsdag is op de parkeerplaats bij de tandartspraktijk aan de Poststraße in Aschendorf tussen acht uur ’s morgens en zes uur ’s avonds een zwarte Audi aangereden. De veroorzaker is weggegaan zonder gegevens achter te laten. De schade bedraagt 1.500 euro. Getuigen worden verzocht de politie te bellen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.