Tweede druk Schans op de Grens verschijnt 12 juli

Foto ingezonden

BOURTANGE – Op 12 juli verschijnt de heruitgave van het boek: Schans op de Grens.

In 1993 verscheen het boek Schans op de Grens, een boek gebaseerd op de vele bodemvondsten die zijn gedaan tijdens de reconstructie van de Vesting Bourtange. Door velen wordt dit boek nog steeds gezien als een standaardwerk als het gaat om Vestingarcheologie. Het boek was lange tijd niet meer verkrijgbaar.

Op 11 juli 2019 wordt de tweede druk van het boek in Vesting Bourtange gepresenteerd. De oorspronkelijke uitgave is geredigeerd en aangevuld met een kleurenkatern met afbeeldingen van een aantal bodemvondsten. Dit extra kleurenkatern is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Stichting Vesting Bourtange. 

Manager Hendri Meendering van Vesting Bourtange is blij met de heruitgave: ‘er is regelmatig vraag naar het boek vanuit het hele land, en wij zijn blij dat we nu aan deze wens kunnen voldoen”.

Het boek is vanaf 12 juli verkrijgbaar bij het informatiecentrum van de Vesting Bourtange.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.