Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Jan Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Rhede

Gisteravond ontstond rond kwart voor tien op de A31 ter hoogte van Rhede een gevaarlijke verkeerssituatie doordat een man vanaf het viaduct voorwerpen op de snelweg gooide. Een van de voorwerpen belandde op het dak van een in de richting Emden rijdende Seat. Gelukkig raakte niemand gewond.

De politie heeft in de omgeving naar de dader gezocht, maar tot op heden zonder resultaat.

Aschendorf

Gistermiddag is op het terrein van de Amadusschule in Aschendorf een papiercontainer in brand gestoken. De brandweer van Aschendorf wist te voorkomen dat het vuur zich verder uitbreidde. De schade bedraagt 1.000 euro.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.