Wethouder Henny Hemmes opent “De Puntdakjes”

Foto: Anita Meis

OUDE PEKELA – Vandaag vond de opening plaats van de nieuwe panden, genaamd De Puntdakjes, bij winkelcentrum De Helling.

Vandaag was de open dag van de vernieuwde panden aan De Helling in Oude Pekela. Geïnteresseerden konden tussen 11:00 en 13:00 uur kijken hoe de panden “de Puntdakjes” zijn geworden. De nieuwe ingang van het winkelcentrum De Helling/Raadhuislaan werd door wethouder Hennie Hemmes feestelijk geopend.

De panden zijn nog niet verkocht en nog niet ingericht. De open dag was voor geïnteresseerde ondernemers (die zich hier zouden willen vestigen) om een kijkje te nemen in de opgeleverde panden. Ook andere geïnteresseerden kunnen tijdens de open dag komen kijken naar de vernieuwde panden. De makelaar was aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden.

Voor de kinderen stond er een draaimolen en een ijskraam.

Foto’s: Anita Meis.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.