Aierlegger Award 2019 voor Janet Drent en Richard Kor

MEEDEN – Gisteravond kregen Janet Drent en Richard Kor de Aierlegger Award 2019 uitgereikt.

De Aierlegger Award is een onderscheiding die aan iemand, aan een team of aan een organisatie toegekend kan worden, die in een bepaalde periode van bijzondere betekenis is geweest voor de Meedener gemeenschap, of die een prestatie van formaat heeft geleverd.

Er is tot nu toe 15 keer een Aierlegger Award uitgereikt. Hiervan is de Award 7 keer aan een team/organisatie uitgereikt en 8 keer aan een individu.

Het was deze keer een lastige keus. Er zijn heel wat aanmeldingen binnengekomen met prima onderbouwingen.

Respect voor alle vrijwilligers en organisaties die hun vrijwillige werkzaamheden binnen Meeden vervullen. Voor iedereen geldt, blijf hier alstublieft mee bezig, ook als u deze keer niet de winnaar bent van de Award. Uw werk is van het grootste belang voor onze gemeenschap.

Terug naar de uitreiking 2019. Zoals eerder omschreven, een organisatie kan alleen draaien als er voldoende vrijwilligers voorhanden zijn. Vrijwilligers die zich met hart en ziel inzetten voor hun club c.q. organisatie. Vaak zonder op te vallen, de zogenaamde stille kracht. Gelukkig zijn er in Meeden toch nog voldoende van deze stille krachten!

De jury heeft gemeend dat 1 zeg maar 2 van deze stille krachten het dit jaar hebben verdiend om de Aierlegger Award 2019 te winnen. Onze winnaars, ons duo, schrikken er niet voor terug om een voetbalreisje naar Gelsenkirchen of Hamburg te organiseren. Moet er een jeugdactiviteit bij de voetbalvereniging op touw worden gezet onze winnaars zijn present. Bij het 7 x 7 toernooi zijn ze niet weg te denken. Het Sinterklaasfeest, Jawel ook hier present.

Echter het is de eerste keer dat de Aierlegger Award uitgereikt gaat worden aan een duo.

Dames en heren, de winnaars, Aierlegger Award 2019 zijn Janet Drent en Richard Kor.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.