Gezelligheid op 26ste Full Colour Festival Emmen

Foto: Ronny

EMMEN – Het was gisteren gezellig op de 26ste Full Colour Festival in Emmen.

Het Full Colour Festival is een jaarlijks multicultureel festival in Emmen centrum, met muziek, dans en eten van over de hele wereld. Gisteren was in het centrum van Emmen een Full Colour markt, waar ideële organisaties op het gebied van mensenrechten, internationale solidariteit, milieu en duurzaamheid zich presenteerden.

Op de markt konden gebruiks- en kunstvoorwerpen gekocht worden uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika, er waren diverse kramen met exotische hapjes en drankjes en er was muziek.

Het festival was een groot succes; kleurrijk, levendig, een vol programma met artiesten en vele deelnemers aan de markt. De talrijke bezoekers hebben genoten van het festival onder goede weersomstandigheden.

Ronny maakte onderstaande beelden. Meer foto’s vindt u HIER.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.