Informatieavond jaaropleiding eetbare wilde planten

Foto ingezonden door Leah Groeneweg

TORENVEEN – In september start de jaaropleiding eetbare wilde planten van In Het Wilde Weg.

Elf maanden lang duiken we in de wereld van het eten uit de natuur. We gaan op excursie naar verschillende natuurgebieden in Noord Nederland, wildplukken en koken op het kampvuur met wilde planten en paddenstoelen. Ook de geneeskrachtige werking van planten en paddenstoelen wordt behandeld.

Om een indruk te krijgen van de jaaropleiding en om elkaar te leren kennen, organiseren wij een vrijblijvende informatieavond aan de Hunze in Torenveen. Tim en Leah vertellen wat je allemaal kunt verwachten tijdens de opleiding. Verder is er tijd om elkaar te ontmoeten, de Hunze te beleven en te genieten van een hapje en een drankje met eetbare wilde planten. Donderdag 11 juli van 19.30 tot 21.00 uur.


Vooraf opgeven bij Leah Groeneweg, info@inhetwildeweg.nl of tel.nr. 06-14136734

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.