Nacht van Winschoten begint al om 13.00 uur!

Foto: Anita Meis

WINSCHOTEN – In tegenstelling tot voorgaande jaren zal de warenmarkt tijdens de Nacht van Winschoten al starten om 13.00 uur.

De ervaring van de afgelopen jaren leerde ons dat het publiek al tijdig op de been is in het centrum van Winschoten. Dit was voor de standhouders en organisatie van het Zomerspektakel aanleiding om eerder te starten met de markt.

Net als de afgelopen jaren is er weer een gevarieerd aanbod op de markt te vinden. Vanaf de Bosstraat over de Venne richting het Burg. Schonfeldplein staat de markt weer opgesteld. Tot 22.00 uur heeft u de mogelijkheid uw aankoop te doen! Aansluitend is er livemuziek op podia op het Marktplein en op het Burg. Schonfeldplein. Voldoende reden dus om naar Winschoten te gaan as. vrijdag.

We hopen u te mogen begroeten op vrijdag 12 juli as. op de Nacht van Winschoten tijdens het Zomerspektakel 2019 in het centrum van Winschoten.

Ingezonden door: Sievert Uneken

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.