Groep 8 neemt in stijl afscheid van CBS de Loopplank

Foto ingezonden door Hetty Koetje

BLIJHAM – Gisteren werd op CBS de Loopplank afscheid genomen van de leerlingen van groep 8.

Na een gezellige middag bowlen, ijsje en pizza eten met alle juffen, gingen de kinderen zich omkleden. Op school werd de rode loper uitgerold en de bubbels klaargezet. De kinderen werden opgehaald in 4 bijzondere auto´s en naar school gebracht. Daar werden ze als echte filmsterren ontvangen.

Na een proost op het bordes ging iedereen naar binnen. Hier werd de film `Hotel de Loopplank` vertoond, die de kinderen samen met een aantal studenten van het UBBO Emmius gemaakt hebben. Het was een geslaagde afscheidsavond! 

Ingezonden door Hetty Koetje

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.