Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Bunde

Gistermorgen is bij een ongeval op de Boenster Hauptstraße een 19 jarige man gewond geraakt. Het slachtoffer reed om tien over zeven op zijn brommer in de richting Boen, toen hem vlak voor de afslag naar de L17 een witte VW Passat inhaalde. Na het invoegen remde de persoon in de auto plotseling sterk af. De 19 jarige verloor de controle over zijn brommer, toen hij op het natte wegdek remde om een aanrijding te voorkomen en kwam ten val. Hij raakte gewond aan zijn schouder.

De persoon in de VW Passat is doorgereden. Het gaat waarschijnlijk om een vrouw. Wat erg opviel was dat de witte Passat een rode achterklep had.

Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen.

Neulehe

De politie zoekt getuigen van een ongeval die vorige week donderdag om 16.20 uur op de Neubörger Straße plaatsvond. Daar moest de bestuurder van een Citroen in een bocht naar links uitwijken voor een zwarte BMW, die gedeeltelijk op de verkeerde weghelft reed. De Citroen belandde daarbij in de berm en schampte daar de vangrail. De schade aan de auto wordt op meerdere honderden euro’s geschat.

De bestuurder van de BMW is doorgereden. Het gaat hierom waarschijnlijk om een BMW van het type X3 of X5 met een EL kenteken.

Haren

Gistermiddag is tussen 15.45 en 16.15 uur op de parkeerplaats van een supermarkt aan de Papenwiese een zwarte Mazda aangereden. Daarbij raakte een van de buitenspiegels beschadigd. De veroorzaker heeft geen gegevens achtergelaten. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.