Oerweekend: Ontdek de Oertijd gij Hunebedcentrum Borger

Foto: Andries Schoo

BORGER – Het hele weekend van 20 en 21 juli staat in het teken van de oermens tijdens het Oerweekend bij het Hunebedcentrum.

Ontdek hoe onze voorouders leefden en hoe dicht ze stonden bij de natuur. Ontmoet ze, raak ze aan en ontdek het leven van de oermens. In het Oertijdpark is er dit weekend volop aandacht voor het leven in de prehistorie. Vergeet 2019 voor even en ervaar het leven van 5000 jaar geleden.

De extra activiteiten zijn onderdeel van een bezoek aan het Hunebedcentrum. De bezoeker kan dan tevens de nieuwe expositie, het grootste hunebed van Nederland en de poort van het Hondsrug UNESCO Geopark aandoen. Waan je even in een andere tijd en fantaseer over het leven van onze voorouders met alleen natuur om je heen. Leer vuur maken of ervaar een van de prehistorische demonstraties die door de oermensen worden uitgevoerd. Het Oerweekend vindt plaats in het openluchtgedeelte bij het Hunebedcentrum in het Oertijdpark.

Kom langs, ontdek de Oertijd en sta oog in oog met je voorouders.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.