Zuiderveen Festival in oude boerderij vol Chinees plastic

Foto: Jos Hensens

WINSCHOTEN – Het succesvolle Zuiderveen Festival zal op zaterdag 24 augustus voor de tweede keer plaatsvinden in Winschoten. De stad meets Oost-Groningen!

Het festival geeft alvast een inkijkje in het toekomstige consumptiemuseum waar de kunstenaar Pet van de Luijtgaarden zijn fascinatie voor de veelheid aan spullen in onze samenleving een definitieve plek zal geven.

In de door Van de Luijtgaarden met moderne consumptiegoederen – veelal gemaakt van Chinees plastic – volgestouwde antieke Groningse boerderij zullen artiesten en kunstenaars optreden, waaronder Anos Lal (stonerrock), Ratsmodee (gevarieerde rock), New face in hell (rock/post-punk) en Ohmtron seedling (electronica/spacerock).

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.