Expositie en Boekenmarkt in Gereformeerde kerk Sellingen

Foto's: Jans Velthuis

SELLINGEN – Vandaag was in de Gereformeerde kerk te Sellingen een expositie van beeldhouwwerk en schilderijen ingericht. Daarnaast was er een boekenmarkt.

Vandaag was het jaarlijkse schildersfestival in Sellingen. De Gereformeerde kerk aan de Dorpsstraat was ook open met een expositie van schilderstukken, quilten, houtsnijwerk enz. Ook werden er weer tweedehands boeken verkocht.

De opbrengst van de markt is voor een gevulde rugzak voor kansarme kinderen. Op vakantie gaan is er voor hen niet bij. Op deze manier hebben deze kinderen ook iets moois in de vakantie. Dit is een landelijk project van Kerk in Actie. Op deze manier droeg de kerk eraan bij om hen een verrassing te bezorgen in de vakantie.

Ook was er voor bezoekers voldoende ruimte om even rustig te zitten en met deze of gene een gesprekje te voeren.

Foto’s: Jans Velthuis

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.