Mes dodelijk steekincident Jaagpad gezocht

Foto: Politie Groningen

GRONINGEN – De politie zoekt het moordwapen wat is gebruikt bij de dodelijke steekpartij op 14 mei jongstleden, waarbij de 27 jarige Hidde Bergman om het leven kwam.

Op 14 mei 2019 rond 19.15 uur vond er een steekincident plaats op het Jaagpad in Groningen. Daarbij kwam de 27-jarige Hidde Bergman om het leven. Uit onderzoek blijkt dat een soortgelijk mes als hier op de foto mogelijk is gebruikt bij het steekincident.  Ondanks allerlei onderzoeken in de omgeving en het water is het mes nog niet aangetroffen. Het is bekend dat een dergelijk mes verkrijgbaar is bij de Action.

De politie wil graag weten of er mensen zijn die eenzelfde mes ergens in de omgeving van het Jaagpad hebben gevonden. De politie is te bereiken op het algemeen nummer  0900-8844. Anoniem kan natuurlijk ook, bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.