Dekker blijft toekomst V.V. Veelerveen trainen

Foto: Gert Meulman

Afgelopen winter moest V.V. Veelerveen helaas het eerste elftal terug trekken uit de competitie. Na tussentijds vertrek van een aantal leden en buitenlandse stages hadden ze geen andere keuze. Ze gingen verder met alleen een tweede elftal op de zondag. Na de zomer komen ze terug met twee seniorenteams, twee jeugdteams en twee samenwerkingsteams. Nog geen eerste elftal, maar die komt er aan! Aan de hand genomen door Boelo Dekker.

Klaar stomen
De JO15, die onlangs als JO14 het tweede opeenvolgende kampioenschap vierde en de JO17 zijn feitelijk dé toekomst van voetbalvereniging Veelerveen. Die laatste groep zal nog één keer per week getraind worden door Boelo Dekker. Dekker, die tot dit seizoen hoofdtrainer bij de club was, zal de jongens langzaam klaar stomen als toekomstige senioren.  

Tijd nodig
De vereniging heeft tijd nodig om weer met een volwaardig eerste elftal te kunnen starten. Die tijd is er ook. De inkomstenderving door het wegvallen van een hoofdmacht wordt opgevuld met de goed draaiende toernooien, diverse acties én de aanwezigheid van een zaterdagelftal gedurende een gedeelte van het seizoen. Financieel gezien is de vereniging kerngezond, bleek uit de cijfers die afgelopen vrijdag werden gepresenteerd op de jaarvergadering. 

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.