Orgelconcert Gert van Hoef op 17 augustus

Eigen foto

BELLINGWOLDE – Op zaterdagavond 17 augustus om 19.30 uur geeft de zeer getalenteerde Gert van Hoef uit Barneveld weer een orgelconcert in de Magnuskerk.

Deze jonge organist studeert sinds september 2013 aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Op 21 juni 2017 heeft Gert eindexamen  gedaan op het majestueuze Müller-orgel in de St. Bavo te Haarlem. Dit betreft het eindexamen orgel voor zijn ‘Bachelor’ diploma in muziek (orgel). De jury was zeer onder de indruk en kende hem een score toe van 8,5 punten (uit 10). Sinds het prille begin van zijn carrière, plaatste Gert filmpjes van zijn orgelspel op Youtube. Mede hierdoor geniet hij al grote bekendheid en geeft inmiddels vele concerten in binnen en buitenland.

Gert van Hoef heeft al meerdere keren met groot succes een concert in de Magnuskerk gegeven Hij heeft hier veel orgelliefhebbers laaiend enthousiast gemaakt. Hij weet met zijn muziek mensen echt te raken! We zijn ervan overtuigd, dat  de onlangs gereed gekomen technische restauratie, hem zal inspireren nog meer uit het orgel te halen!.

Zie voor verdere informatie www.pkn-bellingwolde.nl en www.gertvanhoef.nl

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.