Struikrovers en de Coentjes klaar voor The Noordkaap Barrel Challenge

OUDE PEKELA – The Noordkaap Barrel Challenge naar het uiterste puntje van Europa gaat zondagmorgen om 8 uur van start. Dit wordt georganiseerd door Zweep Events uit Winschoten.

Een hele reis voor team de Struikrovers met Jan Haaijer en Albert Hesse in de Landrover en voor team de Coentjes, broers Coen en Sjaak uit het Brabantse land in de Volvo van Albert.
De startplaats is bij restaurant Pekelahof in Oude Pekela. Vanuit Nederland gaat de reis door Duitsland, via Denemarken naar Zweden en vanuit daar omhoog om op ongeveer driekwart af te slaan richting Noorwegen waar ze via de kust en langs de Fjorden zullen finishen op de Noordkaap!

Het gaat dit jaar weer een ongelooflijke en onvergetelijke reis worden naar het uiterste puntje van Europa, The Noordkaap Barrel Challenge!
evenals vorige keren zal Jan proberen een verslag en foto’s te maken van elke dagetappe. Onze fotograaf Hilvert Huizing is ook van de partij en ook van hem kunnen we weer fotoreportages verwachten.

Tijdens de Barrel Challenge krijgen de deelnemers diverse opdrachten, oftewel ‘Challenges’. Deze reeks van knotsgekke opdrachten kunnen punten opleveren om de enige echte ‘The BarrelChamp’ te worden!
U kunt meegenieten met deze uitdaging op Westerwolde Actueel.

Tekst en foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.