..

KNVB maakt klasse-indeling voor komend seizoen bekend

Foto: Michiel van der Spek

HEERENVEEN – De KNVB afdeling Noord heeft maandag de concept-klassenindeling voor het komend seizoen in het amateurvoetbal bekendgemaakt.

Hierin werd bekend dat in de derde klasse maarliefst vier clubs uit de Gemeente Westerwolde bij elkaar zijn ingedeeld: Bellingwolde, Westerwolde, Sellingen en FC Ter Apel ’96 zullen komend seizoen tegen elkaar spelen.

Ook hoeft ASVB komend seizoen minder ver te reizen. Afgelopen seizoen waren de Witte Muizen bij een aantal Friese club ingedeeld, maar het komend seizoen wordt onder andere twee keer tegen SC Stadskanaal gespeeld

De complete indelingen zijn na te lezen op www.knvb.nl/noord.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.