..

Weektoernooi TC Nieuwe Pekela Open

Foto: Catharina Glazenburg

NIEUWE PEKELA – Van maandag 22 tot en met zondag 28 juli 2019 organiseert Tennisclub Nieuwe Pekela de vierde editie van het TC Nieuwe Pekela Open. Een open weektoernooi voor tennissers vanaf 15 jaar uit de hele regio.

Dit jaar nemen 92 spelers deel! Het toernooi zorgt voor veel reuring en gezelligheid op het tennispark in Nieuwe Pekela en wordt volledig georganiseerd door de inzet van vrijwilligers.

De wedstrijden zijn onderverdeeld in de speelsterktecategorieën 5 tot en met 8 en in de rubrieken dames enkel, heren enkel, heren dubbel, dames dubbel en gemengd dubbel. Op werkdagen beginnen de eerste wedstrijden om 17.30 uur, in het weekend worden de wedstrijden overdag gespeeld met op zondag 28 juli de beslissende finalewedstrijden. Het volledige speelschema is te vinden op https://mijnknltb.toernooi.nl/

U bent van harte uitgenodigd bij TC Nieuwe Pekela, Beukenlaan 16 om sfeer te proeven en leuke wedstrijden te zien!

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.