..

Warm welkom voor 1000e baby in Emmen

1000ste baby geboren in het Scheper Ziekenhuis. Foto: André Weima Fotografie

EMMEN – Op ziekenhuislocatie Scheper in Emmen is gisteren de 1000e baby geboren sinds de opening van het Ouder- & Kindcentrum in september vorig jaar. Trotse ouders Marijn en Maaike Sijbom uit Emmen zijn pappa en mamma geworden van hun prachtige dochter Jet. ‘We zijn echt dolgelukkig met de komst van ons eerste kindje. Het is overweldigend en gewoon prachtig’.

De geboorte van Jet was extra speciaal vanwege de bereikte mijlpaal. Gynaecoloog Marjon Riksen feliciteerde de trotse ouders met de geboorte van hun prachtige dochter en verraste hen met bloemen en een speciaal rompertje en mutsje. ‘We zijn blij dat alles goed gaat met moeder en dochter en wensen hen een heerlijke kraamtijd toe.’ Voor het team van verloskundigen, gynaecologen en kraamverpleegkundigen was er een hapje en sapje om de mijlpaal te vieren.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.