..

De Oertijdmarkt: Een begrip in de zomer

Foto: Hunebedcentrum

BORGER – Zondag 4 augustus is het weer zover. Dan is weer de jaarlijkse Oertijdmarkt op het terrein van het Hunebedcentrum.

Ook dit jaar zijn er weer meer dan 70 standhouders die mineralen, fossielen en sieraden verkopen, informatie over archeologie geven en activiteiten aanbieden. Er staan de meest uiteenlopende standhouders met een uniek aanbod. Het is een heuse traditie geworden en zo langzamerhand een begrip in de omgeving. Het hoort bij de zomer van het Hunebedcentrum, zoals het hunebed bij het Trechterbekervolk.  Directeur Harrie Wolters: “Dit is het grootste evenement van het Hunebedcentrum. Het trekt mensen uit het hele land. Kom neuzen, struin langs de kramen en bekijk onze nieuwe expositie!”

Kom op tijd, de markt begint om 11:00 uur. Pak de fiets als je kunt en geniet van het aanbod!

Ingezonden door Hunebedcentrum

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.