..

Akkervarken boerderij houdt Open Dag tijdens Struun’n door Valthermond

Foto: Jans Velthuis

VALTHERMOND – Op zaterdag 10 augustus kunt u een dagje Struun’n door Valthermond. Het evenement wordt om 10.00 uur geopend bij
Akkervarken een het Noorderdiep 592. Op die dag houdt de Akkervarken boerderij een Open Dag. Iedereen is welkom om het hele bedrijf te komen bezichtigen.

Hoeveel Akkervarkens lopen er en waar worden de biggetjes geboren? Je kunt het allemaal zelf ontdekken op de Open Dag. Daarnaast zal er een fair zijn met streekproducten, een BBQ plein, volop activiteiten voor de kinderen en diverse demonstraties met paarden, behendigheid met honden en wordt er gesponnen met alpacawol, natuurlijk onder toeziend oog van de alpaca’s! Heb jij vragen over je hond dan kun je deze stellen aan Marian Servaas van hondenschool Dog-Life.

Tijdens Struun’n door Valthermond kunt u in totaal bij 13 bedrijven een kijkje nemen. De deelnemers zijn: tractor- en werktuigenmuseum Jan Drenthe, Cultureel Centrum Nr.11, Visbeleving & Forelvijvers Oetz, Atelier “De Tuinkamer”, Museum Bakker, De Dubbele Haan, Minicamping Klein Brabant, De Wenakker, Gildevereniging, Helene Neijmeijer, Buurthuis  de Veurhof, Het Vervenershuis en het Akkervarken.

Klik HIER voor de kaart.

Zaterdag 10 augustus van 10.00 tot 16.00 uur

Klik HIER om naar de Facebookpagina te gaan.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.