..

Diverse kinderactiviteiten in Oude Pekela tijdens de laatste week van de zomervakantie

Foto: Jan Glazenburg

OUDE PEKELA – In de laatste week van de zomervakantie organiseert stichting kinderactiviteiten Pekela, in samenwerking met Stichting MFC de Binding en Sportfabriek Britannia, tal van leuke activiteiten voor kinderen in Oude Pekela

Op maandag 19 augustus kunnen kinderen tussen 14.00 en 16.00 genieten van verschillende waterspelletjes. Bij binnenkomst krijgen kinderen een gratis stempelkaartje waarmee zij stempels kunnen verdienen door verschillende (water)spelletjes te spelen. Bij het inleveren van een volle kaart, krijgen de kinderen een lekker ijsje. Uiteraard is er ook een springkussen aanwezig.  

Locatie:  grasveld bij MFC de Binding, Sportlaan 4, Oude Pekela

Belangrijke informatie:  

Een nieuw kaartje (ook bij verlies) kost 1 euro. Kinderen graag onder begeleiding van ouders/verzorgers!  
 

Woensdag 21 augustus is er in De Binding een kinderbingo. Er worden drie rondes gespeeld. Deelname kost 3,50 euro; dit is inclusief iets te drinken en wat lekkers. De kinderbingo begint om 15.00 uur. 

Dinsdag 20 en donderdag 22 augustus staan er sportieve activiteiten (dans en circuittraining) op de rol bij Sportfabriek Britannia,  Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom tussen 14.00 en 15.30 uur. Deelname is gratis.

Locatie: sportfabriek Britannia – Hendrik Westerstraat 59,  Oude Pekela.

De zomervakantieactiviteiten worden vrijdag 23 augustus afgesloten met een kinderdisco in De Binding, van 18.30 tot 20.30 uur. Kinderen tot en met 12 jaar zijn welkom. De entree en ranja zijn gratis.

Heeft u  vragen? Neem dan gerust contact op via het e-mailadres:  kinderactiviteitenpekela@gmail.com, of via het telefoonnummer: 06-11655212

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.