Politie zoekt met helikopter en honden naar vier verdachte personen

Foto: Hilvert Huizing

GRONINGEN – De politie is op zoek naar vier verdachte personen.

In verband met een (in aanbouw zijnde) hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de U.T. Delfiaweg in Groningen was de politie vanmorgen op zoek naar vier verdachte personen. Hierbij werden deelnemers van Burgernet verzocht naar deze personen uit te kijken.

De melding was dat er werd gezocht naar drie personen met een getinte huidskleur. Twee daarvan liepen met een ontbloot bovenlijf en één droeg mogelijk een blauwe korte broek. De vierde persoon is blank, met een kaal hoofd en een fors postuur. Hij draagt een roze t-shirt.

De politie zoekt met een helikopter naar deze mannen.

Update: Inmiddels zijn twee aangehouden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.