..

25 Jaar Heeder See in Flammen groots gevierd

Foto: Gerda Boeijing

HEEDE – Zaterdagavond werd de 25ste editie van Heeder See in Flammen groots gevierd.

Vanaf zes uur zaterdagavond vond bij de Heede See het evenement Heeder See in Flammen plaats. Dit jaar voor de 25 ste keer.

Het was een feest voor het hele gezin, wat plaats vond op het strand, waar negen podiums en vijf tenten stonden. Er kwamen diverse artiesten naar Heede, zoals: Life Sensation, DJ Fuego, Party Rocket Flying Passenger, Duo Wim und Miranda, Breackpoint en DJ Fox. Er was voor iedere bezoeker wel een genre muziek die hij leuk vond; van party tot pop, schlager, Hip Hop en elektronische muziek. Vanaf elf uur werd een groot vuurwerk afgestoken en werd de Heeder See spreekwoordelijk “in vlammen gezet”.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.