..

K6 tegen Kanker organiseert fietstocht langs alle locaties van Ron Haans

Foto: FB K6 tegen Kanker

WINSCHOTEN, WEENER, STADSKANAAL, VEENDAM, HOOGEZAND, GRONINGEN – K6 tegen Kanker organiseert op zondag 15 september a.s. samen met Ron Haans een fietstocht langs 6 locaties van zijn fitnesscentra.

Fitnesscentrum Ron Haans organiseert op zijn locaties Winschoten, Weener, Stadskanaal, Veendam, Hoogezand en Groningen voorafgaand aan deze fietstocht activiteiten waar een opbrengst uit naar voren komt. K6 tegen Kanker haalt deze dag bij elke locatie een cheque op. In Winschoten wordt het totaalbedrag bekend gemaakt. De opbrengst is voor de hospice Sint Maartenhuis in Winschoten.

U kunt zich voor de fietstocht opgeven door een mail te sturen naar k6tegenkanker@gmail.com. De inleg is vijf euro. Het fiets-tempo is rond 30 kilometer per uur. U mag de hele route meefietsen (160 kilometer) of een gedeelte er van.

Klik HIER voor meer informatie

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.