..

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg


DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Dörpen

Maandag is vanaf het parkeerterrein bij het treinstation in Dörpen een scooter gestolen. De diefstal vond tussen 14.15 en 21.30 uur plaats. De scooter stond op slot. Het betreft een zwart/witte scooter van het merk Peugeot, met kenteken 938-LPR.

Rhede

Gistermiddag is om twee uur bij een ongeval op de Emsstraße in Rhede een 36 jarige inwoner van Lathen gewond geraakt. De man reed in de richting van Heede toen plotseling twee voor hem rijdende auto’s remden. Het slachtoffer reageerde te laat en verloor bij een uitwijkmanoeuvre de controle over zijn VW Golf. Daarbij botste hij tegen een voor hem rijdende Daimler en belandde vervolgens in de linker berm. Over de hoogte van de schade is nog niets bekend.

Meppen

Maandagnacht is vanaf een aanhanger op het terrein van een bedrijf aan de Meppener Straße 500 kilo koper gestolen. De dieven drongen eveneens een werkplaats binnen. Hieruit werden diverse elektrische gereedschappen weggenomen. De schade loopt in de duizenden euro’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.