..

Stomavereniging organiseert contact c.q inloopmiddag

MUSSELKANAAL – De stoma vereniging organiseert regelmatig een contact c.q inloopmiddag. De eerstvolgende middag zal zijn op woensdag  4 september 2019 van 14.00 uur tot 16.00 uur. De middag vind plaats in: Accommodatie De Nardusbloem, Akkerweg 57 9581 CG Musselkanaal.

Deze middag is de enigste in zijn soort in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe en is bedoeld voor een ieder die een stoma heeft of  misschien een stoma krijgt, maar ook voor degene die geïnteresseerd is in dit onderwerp of hier meer informatie over wil.

We nodigen nadrukkelijk ook verpleegkundigen uit de wijk of ziekenhuis uit deze middag te komen bezoeken. Zij kunnen misschien eventuele vragen  van aanwezigen beantwoorden of op een andere manier iets aan de middag toevoegen door b.v iets te vertellen over hun ervaring in de praktijk.

Bezoekers kunnen deze middag informatie krijgen op vragen hoe om te gaan met een stoma, het gebruik van de verschillende soorten stomamaterialen, hulpmiddelen voor het verzorgen van een stoma, huidproblemen enz.

Dit alles onder het genot van een kopje koffie of thee. De toegang is gratis voor leden en niet leden van de stomavereniging.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.