Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Weener

Donderdagmiddag is om 15.40 uur een 48 jarige vrouw uit Weener gewond geraakt toen zij met haar e-bike ten val kwam. De vrouw moest op de Moosbeerenweg plotseling remmen voor spelende kinderen. Ze werd per ambulance naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht.

Haren

Tussen 3 en 8 augustus is een poging tot inbraak gedaan bij het gebouw van de schuttersvereniging Altharen e.V. aan de Wesuweer Hauptstraße. De daders verschaften zich toegang tot het omheind terrein en probeerden vervolgens de deur van een opslagruimte open te breken. Dit mislukte. Hoewel er niets is gestolen, is er voor 500 euro schade toegebracht.

Dersum

Gisteravond is bij een ongeval op de Hasselbergweg een 78 jarige Nederlandse man gewond geraakt. Het slachtoffer verloor om 22.40 uur in een bocht de controle over zijn Volvo V40, kwam vervolgens in de linker berm terecht en sloeg met zijn auto over de kop. De auto bleef op het dak liggen.

De bestuurder wist op eigen kracht uit de auto te komen. Hij werd met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. Zijn auto kan als verloren worden beschouwd.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.