..

Nina Bont Miss Week der Besten 2019

Foto: Jacob Musch

VLAGTWEDDE – Gisteravond is Nina Bont verkozen tot Miss Week der Besten 2019. De presentatie was in handen van Annemiek Bakker en Tedo Swarts.

Week der Besten is niet compleet zonder het paradepaardje: de enige echte Miss Week der Besten. De Miss Week der Besten verkiezing is een heuse traditie, die inmiddels heel wat jaren gaande is en hiermee voor velen de start van de Week der Besten.

Gisteravond werd bij Party Centrum Rendering de nieuwe Miss Week der Besten gekozen. De zeven deelnemende dames streden om de titel tijdens drie rondes. Tijdens deze rondes presenteerden ze zich in vrijetijdskleding en strandkleding. De avond werd afgesloten met de mooiste ronde: de galajurken ronde in combinatie met een finalevraag.

De vierkoppige jury, bestaande uit: Miranda Depenbrock, Gerben Schoot, Henk Vieregge, Gina Rendering en de Miss van vorig jaar Sacha Meijer, keek niet alleen naar het uiterlijk, maar hechtte ook waarde aan een spontaan karakter, een sprankelende uitstraling en een gezellig praatje.

De uiteindelijke keuze viel op de (bijna) 19 jarige Nina Bont uit Veele. Tweede werd Hedwig Zomerman uit Winschoten en derde Karolien Geukes uit Bourtange. De overige deelneemsters waren: Robin Mulder, Atik Gernaat, Desteny Bossen en Kim Hofma.

De deelneemsters gingen niet met lege handen naar huis: alle meiden kregen een goed gevulde goodiebag, gesponsord door Parfumerie Grachten. Daarnaast een leuke cadeaubon van de DA en een cadeaubon gesponsord door Blokker Vlagtwedde. De top drie ontving een extra tas met een geldprijs, dank aan Partycentrum Rendering, cadeaubonnen gesponsord door BeautiQ. De winnares ontving daar bovenop nog een lunchbon namensMokka’s en een prachtig sieraad door Amina Jewels.

Nina zal de hele week bij de Week der Besten aanwezig zijn, prijzen uitreiken en wellicht zelfs wel even mee doen aan één van de activiteiten.

Foto’s: Jacob Musch en Dethmer Kupers

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.