..

Jonge honden op weg voor de scootmobiel recordpoging

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – Vanavond om kwart over negen ging de scootmobiel recordpoging in het kader van de Week der Besten van start.

Na een zoen voor de jarige miss Nina van presentator Tedo opende zij de deur van Zaal 12 en stoven de scootmobielcoureurs de weg op. Niks fotomomentje, gewoon met z’n vieren op weg voor 48 uur scootmobiel rijden.

Het begon direct zwaar, de regen maakte het voor Tim Bruinink, Martijn en Arjan de Groot en René Ipema direct tot een natte beproeving. Niet zichtbaar onder de indruk reden ze samen een paar rondjes door Vlagtwedde, waarna twee de eerste een pitstop maakten om het twee uur later weer van hun vrienden over te nemen.

De jongens zetten zich dit jaar in voor de Bolderbörg te Vlagtwedde. Woensdagavond om kwart over negen hopen ze met z’n vieren een record te hebben neergezet.

Tekst en foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.