..

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg

DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Lathen

Zaterdagnacht is bij een eenzijdig ongeval op de Auf dem Sande in Lathen een houten afrastering beschadigd. De veroorzaker is doorgereden. Getuigen worden verzocht contact met de politie Lathen op te nemen.

Meppen

Gistermiddag raakten bij een ongeval op de B70 ter hoogte van Meppen om 15.50 uur twee personen gewond, waarvan één ernstig. Het ongeval gebeurde nadat een 39 jarige man uit Lathen door onbekende oorzaak op de verkeerde rijbaan terecht kwam en daar met zijn VW bus tegen de Ford Galaxy van een 19 jarige inwoner van Lingen botste. Deze bestuurder raakte daarbij zwaargewond. Een 63 jarige passagier van de veroorzaker van het ongeval liep lichtere verwondingen op. De schade wordt op 14.000 euro geschat.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.