..

Motorrijder komt om het leven bij ongeval op het TT Circuit

Foto: Teunis Streunding

ASSEN – Bij een ongeval op het TT Circuit in Assen is vanmorgen een motorrijder uit Scharmer om het leven gekomen.

Vanmorgen vond tijdens Trackdays 4 All op het TT Circuit in Assen een ernstig ongeval plaats. Een motorrijder kwam tijdens de opwarmronde van een training ten val en overleed ter plaatse.

Volgens Dagblad van het Noorden komt het slachtoffer uit Scharmer. Ten tijde van het ongeval regende het licht en reden de deelnemers naar verluidt met lage snelheid. Behalve het slachtoffer gingen er nog twee motorrijders onderuit. Voor zover bekend raakten zij niet gewond.

Tijdens het evenement ‘Trackdays 4 All’, wat dit jaar voor de twintigste keer wordt georganiseerd, kunnen amateur motorrijders trainingen volgen om te leren circuitrijden. In totaal doen 250 deelnemers mee.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.