..

Nederlands Kampioen Scootmobiel rijdt een rondje mee door Vlagtwedde

Foto: Bé Eelsing

VLAGTWEDDE – Vanmiddag nam de 84 jarige Nederlands Kampioen Scootmobiel een kijkje bij de recordpoging in Vlagtwedde.

Na het succes van vorig jaar organiseerde Gouden Dagen ook dit jaar het NK Scootmobiel op Circuit Zandvoort. Op woensdag 12 juni streden tien teams van zes ouderen uit verschillende regio’s om de titel “Nederlands Kampioen Scootmobiel”. De titel “Nederlands Kampioen Scootmobiel” voor 75+ was voor de 84-jarige Edenaar Ton Harlaar. Hij deed met een team namens buurthuis De Meerpaal uit Ede-Zuid mee.

Vanmiddag kwam de heer Harlaar, op uitnodiging van Bianca Keijzer van Zaal 12, een kijkje nemen bij het scootmobiel rijden tijdens Week der Besten in Vlagtwedde. Daar startten gisteravond Tim, Martijn, Arjan en René
de recordpoging 48 uur scootmobiel rijden. De jongens willen hiermee geld ophalen voor de Bolderbörg te Vlagtwedde. Woensdagavond om kwart over negen hopen ze met z’n vieren een record te hebben neergezet. Ze zijn nog in goede conditie en zullen zoals het nu lijkt dit record vast op hun naam gaan schrijven.

Om de jongens een hart onder de riem te steken reed Ton Harlaar een rondje met de jongens mee. Hij werd daarmee aangemoedigd door Miss Week der Besten 2019: Nina Bont.

Foto’s: Bé Eelsing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.