..

Sporten tijdens de kinderochtend Bibliotheek Veendam

Foto: Biblionet

VEENDAM – Bibliotheek Veendam heeft deze zomer weer een vol programma voor kinderen en (groot)ouders. Elke woensdagochtend kun je in de bibliotheek op reis. Zes weken lang bezoeken we de leukste en gekste plekken. Van de Griezelkust naar Sportmanië en van het Dierenrijk naar Lachland. Wekelijks bezoeken we een ander land.

Woensdag 14 augustus bezoeken we Sportmanië. De inwoners van dit land zijn dol op bewegen. Deze ochtend gaan we dan ook zelf bewegen en sporten. Doe mee en wordt fit!

De gratis kinderochtend begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Ga met je gezin op schattenjacht
Wil je met het hele gezin op reis? Doe dan mee aan de Vakantielezen Thuiseditie. In deze spannende ontdekkingsreis van de Bibliotheek gaat het hele gezin op schattenjacht. Reis in zes weken door zes landen en verzamel alle schatten! Vakantielezen is een (gratis) digitaal programma van Biblionet Groningen.

Voor meer informatie óf om je gezin aan te melden, kun je terecht op:
www.vakantie-lezen.nl.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.