..

Tweede tennistoernooi TC Ready Open in Scheemda

Foto: Catharina Glazenburg

SCHEEMDA – De tennisvereniging TC Ready uit Scheemda organiseert dit jaar van 2 t/m 8 september voor de tweede keer het TC Ready Open.

Tijdens dit tennistoernooi kunnen spelers uit de regio tegen elkaar strijden in de categorieën HE / DE / HD / DD / GD, onderverdeeld in de speelsterktes 4 t/m 8 (15+). Bij voldoende aanmeldingen, wordt er in het weekend voorafgaand aan het toernooi alvast gestart met het spelen van de eerste wedstrijden.

Deelnemers kunnen zich tot en met 18 augustus 20.00 uur inschrijven op Toernooi.nl. Ook niet-deelnemers zijn van harte welkom om te komen genieten van de gezelligheid en de wedstrijden, die gespeeld worden van 18.00 uur tot 23.00 uur.

Het toernooi wordt maandag 2 september om 18.00 uur sportief geopend door wethouder Erich Wüncker. Voor het laatste nieuws en updates over het toernooi kan men terecht op de Facebook- en Instagram pagina van TC Ready.

Ingezonden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.