..

Beren vliegen de tent uit bij start Marathonuitzending Radio Westerwolde

Foto: Geert Smit

RTV WESTERWOLDE, VLAGTWEDDE – Vanmorgen is de Marathonuitzending van RTV Westerwolde van start gegaan.

Vanmorgen om negen uur was de start van de Marathonuitzending van RTV Westerwolde. Tot vrijdagavond 16 augustus acht uur ’s avonds verzorgt RTV Westerwolde een echte marathonuitzending met als doel het inzamelen van een zo groot mogelijk geldbedrag voor KiKa en Vrienden van het UMCG. Dit voor het prachtige werk waar zij voor staan:

1. Onderzoek en behandeling van kinderkanker.
2. Het welzijn van de kinderen en hun familie tijdens behandeling van kinderkanker.

De uitzending vindt plaats vanuit een tent op de parkeerplaats bij de studio aan de P. Rinsemastraat. Na een korte inleiding van de voorzitter van RTV Westerwolde: Rien de Heer namen burgemeester Jaap Velema en wethouder Giny Luth het woord. Zij prezen de inzet van RTV Westerwolde en riepen de aanwezigen en luisteraars op KiKaberen te kopen en tegen een kleine vergoeding een plaatje aan te vragen.

Hierin gaven ze zelf het goede voorbeeld. De burgemeester gaat met een zwarte beer naar huis. Hij verklaarde niet meer met beren te spelen, maar tegenwoordig mentale steun te vinden in de muziek, zoals het door hem aangevraagde nummer van Daniël Lohues: As de liefde mar blef winnen.

Wethouder Giny Luth, die overigens met een arm vol beren huiswaarts keert, ging voor het nieuw uitgebrachte nummer van onze streekgenote Josien Bakker: Mien Westerwolde.

Ook u kunt bij de tent een plaatje aanvragen, bieden op een van de veilingstukken of een mooie super zachte KiKa beer kopen. Ze kosten maar € 8,95. Maar ze vliegen te tent uit, wees er dus snel bij!

Thuis meeluisteren een meekijken kan ook: klik voor meer informatie op Radio Westerwolde!

Foto’s: Geert Smit

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.