..

Feestende en dansende bezoekers tijdens Best Tuesday Festival

Foto: Dethmer Kupers

VLAGTWEDDE – In de feesttent van Partycentrum Rendering werd dinsdagavond tot net naar middernacht het Best Tuesdag Festival georganiseerd.

De line-up was als volgt : DJ RemQ, hij is de winnaar van de week der besten DJ Contest, DJ Mitchel King, DJ Roy Keuter Dansado & de feestneger en DJ Tim Holland. In een volle feesttent zat de stemming er weer super in zo gingen de bezoekers springend en dansend uit hun dak.

Het feest werd georganiseerd door de jongerenambassadeurs, in samenwerking met stichting Rzijn, Welzijn Bellingwedde, Week der Besten, Rendering, Gemeente Westerwolde en HJ Sound een DJ festival tijdens Week der Besten in Vlagtwedde. DJ’s konden een filmpje opsturen met hun DJ skills. Deze filmpjes werden beoordeeld door een vakkundige jury. De winnaar, DJ RemQ, mocht gisteren tijdens het Best Tuesday Festival draaien in het voorprogramma van o.a. Roy Keuter, Tim Holland en Dansado & de Feestneger.

Foto’s: Dethmer Kupers en Jacob Musch. Klik HIER voor meer foto’s.

Verslag en video: Aike Godlieb GenAmedia Nieuws

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.