..

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina Glazenburg


DUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Papenburg

Gistermiddag is bij een ongeval op de Friederikenstraße om kwart voor drie een 16 jarige jongen uit Aschendorf ernstig gewond geraakt. Hij zag te laat dat een voor hem rijdende auto stopte, omdat deze voor het afslaan het tegemoetkomende verkeer voor moest laten gaan. De jongen kwam ten val en knalde tegen de auto. Hij raakte daarbij zwaargewond.

Haren

Tussen zondagmiddag en maandagavond is in de haven ter hoogte van de “Blauwe Donau” in Haren een buitenboordmotor gestolen. De motor vertegenwoordigt een waarde van 2.000 euro. Bij de diefstal raakte de boot beschadigd. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met politie Haren.

Dörpen

Maandag is om half twee een 47 jarige fietser gewond geraakt toen hij op de
Wittefehnstraße in Dörpen plotseling moest remmen voor een rode auto die hem geen voorrang verleende. Hij verloor daarbij op het natte wegdek de controle over zijn e-bike en kwam ten val. Hierbij raakte hij gewond en zijn fiets beschadigd. De betreffende automobilist (e) is doorgereden.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.