..

Recordpoging scootmobiel rijden is gestopt

Foto: Geert Smit

VLAGTWEDDE – De recordpoging 48 uur scootmobiel rijden is gestopt.

Maandagavond om kwart over negen ging bij Zaal 12 de recordpoging 48 uur scootmobiel rijden van start. Het begon direct zwaar, de regen maakte het voor Tim Bruinink, Martijn en Arjan de Groot en René Ipema direct tot een natte beproeving.

Niet zichtbaar onder de indruk reden ze toen nog samen rondjes door Vlagtwedde. Dit om geld in te zamelend voor de Bolderbörg te Vlagtwedde.

Helaas hebben ze de recordpoging moeten beëindigen. Eén van de 4 rijders heeft helaas moeten opgeven. Wat hiervan de exacte reden is, is ons niet bekend. Hierdoor moesten de andere 3 jongens noodgedwongen stoppen.


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.