..

Korte politieberichten uit de grensstreek Duitsland

Foto: Catharina GlazenburgDUITSLAND – Hieronder vindt u politieberichten uit de Duitse grensstreek.

Meppen

Tussen dinsdag- en woensdagochtend is aan de Römerstraße in de wijk Bokeloh iemand tegen een verkeerslicht aangereden. Vermoedelijk is dit met een een vrachtwagen of een grotere soort bedrijfsbus gebeurd. De politie is op zoek naar getuigen. Deze worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Meppen.

Fresenburg

Tussen 1 en 8 augustus is aan de Buschstraße een bouwcontainer opengebroken. Hieruit werd een afkortzaag ter waarde van 600 euro gestolen. Getuigen worden verzocht contact op te nemen met het politiebureau in Haren.

Haren

In de nacht van dinsdag op woensdag van de vorige week is ingebroken bij de opslagloods van de vuilstort aan de Neuversener Straße. De dieven braken eerst een deel van de omheining open en vervolgens werd een deur geforceerd. De buit bestond uit een zitmaaier en een bladblazer. De schade bedraagt meerdere duizenden euro’s.

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.