..

Goede Doelen actie RTV Westerwolde passeert de 5.000 euro

Foto: Bé Eelsing

RTV WESTERWOLDE – Vrijwilligers van RTV Westerwolde verzorgen tijdens de Week der Besten een marathonradio-uitzending met als doel het inzamelen van een zo groot mogelijk geldbedrag voor KiKa en Vrienden van het UMCG. .

Van woensdag 14 augustus 09:00 uur tot vrijdag 16 augustus 20:00 uur verzorgt RTV Westerwolde een marathonuitzending. Hiervoor is een studio opgebouwd op het parkeerterrein aan de P. Rinsemastraat. Gekoppeld aan deze marathonuitzending zal RTV Westerwolde zich inzetten voor het inzamelen van een zo groot mogelijk geldbedrag voor:

1. Onderzoek en behandeling van kinderkanker.

2. Het welzijn van de kinderen en hun familie tijdens behandeling van kinderkanker. 
Kinderen met kanker die behandeld moeten worden in het UMCG en van buiten de regio komen, kunnen gedurende hun bestraling samen met het gezin verblijven in het ‘Familie De Boer Huis’. Het UMCG biedt deze mogelijkheid, omdat het voor kinderen en hun ouders zeer belastend is om dagelijks gedurende 5 tot 6 weken te reizen tussen het ziekenhuis en thuis. Het familiehuis biedt gezinnen en de patiëntjes een prettig ‘thuis’ in een intensieve en onzekere tijd. Gedurende het verblijf krijgen de gezinnen ondersteuning van de vrijwilligers van de Stichting Vrienden van het UMCG. 

Inmiddels is de 5.000 euro ruim overschreden!

Ook vandaag kunt u bijvoorbeeld tijdens de grote braderie bij de pop-up studio terecht om voor een gering bedrag een plaatje aan te vragen, een superzachte KiKa beer voor €8,95 te kopen, mee te bieden op veilingartikelen of om gewoon geld te doneren voor de goede doelen. Ook kunt u meedingen voor een fotoshoot door een van onze fotografen.

Foto’s: Bé Eelsing en Geert Smit


Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.