..

Het dak ging er af tijdens optreden Burdy bij Eeterij Wedderbergen

Foto: Hilvert Huizing

WEDDERBERGEN – Gisteravond verzorgde Burdy een daverend optreden bij Eeterij Wedderbergen.

Janice en Dennis nodigden gisteravond Burdy uit voor een mini-concert bij Eeterij Wedderbergen. Voor en na het optreden draaide Ronnie plaatjes om het publiek in de stemming te brengen (en houden). Dit publiek heeft genoten! Er werd enthousiast meegezongen, geklapt en gedanst. Ook een polonaise ontbrak niet.

Burdy kwam niet alleen. Hij had twee dames meegenomen, die het publiek vermaakten met hun dans. De beide meiden, Chantal de Boer en Lindsey van Wijk, afkomstig uit Groningen, zijn in 2018 Europees kampioen streetdance geworden. In mei van dit jaar werden ze Nederlands kampioen. Ze vertegenwoordigen ons land op het wereldkampioenschap Streetdance, dat van 22 t/m 25 augustus in de Engelse badplaats Blackpool wordt gehouden.

Foto’s en video: Hilvert Huizing

Op het beeldmateriaal op de website van RTV Westerwolde rusten auteursrechten.